Sovellus kaikille, jotka miettivät WC-käyntejä turhan usein

Hyvä pohja keskustelulle

Oletko yksi niistä monista naisista tai miehistä, jotka joutuvat miettimään WC-käyntejä tarpeettoman usein? Mietitkö, ehditkö vessaan ajoissa, käytkö vessassa turhan usein tai tuleeko kerralla liian vähän? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ladata UroLog-sovellus, joka auttaa pitämään kirjaa WC-käynteihin liittyvistä seikoista ja helpottaa ongelman käsittelyä lääkärin/asiantuntijan kanssa.

Nykyisin puhelin kulkee mukana kaikkialle. Miksi et ottaisi sitä parina päivänä mukaan myös vessaan, vaikka heti tänään? Kirjaamalla ylös WC-käyntisi saat nopeasti selkeän kuvan ongelman laajuudesta ja luonteesta. Jos hakeudut jossain vaiheessa lääkärin/asiantuntijan vastaanotolle, ota puhelin mukaan. Näin lääkäri saa paremmin käsityksen vaivastasi ja pystyy arvioimaan nopeammin, minkä tyyppistä hoitoa tarvitset.

Otathan huomioon, että UroLog ei korvaa ammattiapua. Ota aina yhteyttä lääkäriin, jos sinulla on terveyttäsi koskevia kysymyksiä.

Näin UroLog toimii

1. Tietojen kirjaaminen

Voit kirjata juomasi nesteet, virtsaamispakot (tunne siitä, että rakko on täynnä ja pitää tyhjentää), WC-käynnit, mahdollisen virtsankarkailun sekä yleisen vointisi.

2. Yleiskatsaus

Antamasi tiedot kootaan konkreettisiksi luvuiksi ja kuvaajiksi. Samalla voit myös nähdä yhteyden eri tekijöiden, kuten vuorokaudessa nauttimasi nestemäärän ja WC-käyntien määrän välillä.

3. Muistutukset

Laita muistutukset päälle mikäli haluat muistutuksia jotka muistuttavat sinua merkitsemään vessakäynnit.

4. Harjoitteluohjeita ja hyödyllistä tietoa

UroLog-sovellus sisältää myös tietoa lantionpohjan harjoittamisesta ja paljosta muusta, jonka uskomme kiinnostavan sinua ja olevan hyödyksi

Ota yhteyttä lääkäriin